zondag 5 februari 2012

Enkele foto's

Gezien het mooie zonnige weer heb ik nog maar eens wat foto's gemaakt. Een van de panelen in volle zon (kijk hoe hard ze werken) en één van de Sunny Beam binnen, tegen het eind van de middag.


Bluetooth verbinding omvormer
De verbinding met de omvormer op zolder via Bluetooth is een beetje wispelturig. Afhankelijk van waar we de Sunny Beam hebben staan heeft die wel of geen contact. Dit is nog een beetje zoeken wat de beste plaats is. Aangezien het apparaat zelf ook zon moet hebben (om zijn batterijtjes op te laden), staat hij op dit moment te ver weg van de omvormer. Als het weer beter wordt en de zon wat eerder op is, kunnen we 'm op een andere plaats zetten. Dan is er beter contact.
Aan het eind van de middag stond de teller op 5,9 kWh.

2 opmerkingen:

 1. Leuke blog! ben al een stuk wijzer geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je.
  Ik vind het ook gewoon leuk om bij te houden.
  Vandaag liep de meter weer flink terug met ca. 1,2 kW en als je dan de Senseo aanzet, loopt de meter even heel langzaam vooruit... Weet je meteen dat die dingen dus veel verbruiken. Ze staan alleen maar heel kort aan, dus is dat niet zo erg.

  Blijft lachen die meter die terugloopt. Ook de kinderen zijn er actief mee bezig en zorgen er mede voor dat we nog meer proberen te bezuinigen.

  Als je vragen hebt, hoor ik het wel.

  BeantwoordenVerwijderen