dinsdag 18 december 2012

GreenChoice

Gisteren had ik van GreenChoice nog een bevestiging gekregen om mijn eerder gestelde vraag of ik negatieve meterstanden in kon voeren (inmiddels heb ik dat al lang gedaan). Hierop kwam via de helpdesk alsnog gewoon de bevestiging dat het gewoon mogelijk is om een negatieve meterstand door teruglevering geen probleem is. Ook de ferrarismeter kan ik gewoon behouden volgens hun.

Nu afwachten wat Stedin ermee doet.

2 opmerkingen:

 1. Ik heb sinds 2009 zes zonnepanelen op mijn dak. Mijn energie leverancier is Greenchoice. Nu is het probleem dat zij mij niet mijn totale productie vergoeden, maar zij trekken daar het gedeelte af wat ik zelf verbruik. Nu zou dat geen probleem zijn,als ze dat dan zouden salderen,in mijn energienota maar dat doen ze niet! Zelf geven ze niet thuis, wat te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je reactie niet helemaal. Als je al sinds 2009 panelen hebt, had je meteen het eerste jaar aan de bel moeten trekken.
   Wat voor meter heb je?
   Ik heb een ouderwetse Ferrarismeter die gewoon terug draait en wordt er dus automatisch gesaldeerd. Bij een slimme meter werkt het anders. Daar heb je verbruik en levering gescheiden. Kun je iets duidelijker zijn wat het probleem is?

   Verwijderen